Tjänster

Entreprenad

Digitalt, hållbart och spårbart genom att utnyttja BIM metodik och datahantering. Vi säkerställer att varje projekt optimeras för både effektivitet och miljöansvar, med tydlig dokumentation och transparens i alla led. Full spårbarhet ger våra kunder insikt i alla steg, från planering till slutförande. Med oss får du inte bara en hållbar helhetslösning, utan också full kontroll och överblick över ditt projekt, hela vägen.

Design

Projektutveckling och projekteringsledning till nästa nivå genom att fullt ut utnyttja BIM designverktyg, med miljön i fokus. I de tidiga skedena av projektet skapar vi smarta och hållbara lösningar som inte bara optimerar byggprocessen utan också minskar miljöpåverkan. Vår metod säkerställer att alla aspekter av projektet är väl genomtänkta och integrerade, vilket leder till smidigare genomföranden och bättre resultat. Med Cavada får du en partner som kombinerar innovativ teknik med ett starkt engagemang för hållbarhet och kvalitet från start till mål.

Klimatsmart

Cavada är certifierad inom Miljöbyggnad och BREEAM, vilket garanterar att våra projekt uppfyller höga krav på hållbarhet och energieffektivitet. Vi integrerar dessa standarder i vår miljösamordning och klimatberäkning för att säkerställa att varje projekt inte bara uppfyller, utan överträffar, branschens miljömål. Genom att använda BIM verktyg kombinerat med vår expertis inom miljöcertifieringar, levererar vi byggnader som är optimerade för både miljö och komfort. Med Cavada får du en trygg partner som tar ansvar för både ditt projekt och planeten.